Bölüm 922

Bu hafta kısa kesiyorum. Çünkü bana göre bu bölümde çok kilit bir şey yok. Sadece bazı anlara tepki verdiğimiz yerler var. Daha çok “OHA” ve “Acaba diğer bölümde ne olacak?” gibi.

Bizim taraftan herkes Kaido’nun formunu görüyor. Kinemon ejderhanın Kaido olduğunu söylüyor. E, be kardeş zamanında söylesen belki millet artılarını ve eksilerini çıkarır ona göre plan-strateji yapardı. Ne gereği vardı geç söylemenin? Zaten sürekli bir şey saklıyorsunuz. Hadi biz okuyucu olarak geç öğrenelim sorun değil ama tayfa keşke bilseydi ve şaşırmasaydı bu Kaido’nun gücüne. Kinemon, Kaido’nun buraya gelmesine şaşırıyor. Luffy ise bir şey söylemeden direk kasabaya doğru koşuyor. Law ise bu durumun Luffy, Zoro ve kendisinin hatası olduğunu açığa çıktıklarını söylüyor. Law kimsenin peşlerinden gelmemesini söylüyor. Çünkü ittifaktaki kimsenin ortaya çıkmasını istemiyor. Ne kadar çok kişi görülürse herkesin burada olduğu anlaşılır ve insan avı başlatılacağından söz ediyor.

1

Kasabadaki herkes Shutenmaru dahil kaçmaya başlıyor. Ayrıca Kaido’nun gelmesine Hawkins, Jack ve Holdem’de şaşırıyor. Kaido, Shutenmaru’yu görünce onu ve geçmişi hatırladığından bahsediyor ve ejder formunda ona teklif sunuyor. Eğer Shutenmaru, Kaido’ya katılırsa bütün geçmişi unutacak Kaido. Ayrıca Shutenmaru tarafından ufak bir kare flashback görüyoruz o ve ekibi Kaido’nun ejder formuna karşı durup savaşıyorlar. Luffy kasabadakilere bir şey olur düşüncesiyle Kaido’ya doğru gidiyormuş. Kinemon ve Kiku’da Tsuru’yu kurtarmak için başka bir taraftan kasabaya doğru gidiyor. Hawkins, Kaido’yu durdurup eğer Luffy’leri arıyorsan kalenin yıkıntıları arasında saklanıyorlar diyor. Hawkins bu bilgiyi verdiğinde aslında yalan söylüyor. Asıl amacı kasabaya ve kasabadakilere bir şey olmasını istemiyor. Çünkü fabrikanın ana iş günücü kasabadakiler oluşturuyormuş. Ayrıca son zamanlarda kale yıkıntıları arasında bir ışık görülüyormuş. Eğer kehanet doğruysa bir taşla iki kuş vururuz diyor Hawkins.

1

Kaido bu bilgiyi aldıktan sonra Oden kalesinin yıkıntılarına doğru uçmaya başlıyor. Belli bir mesafe uçtuktan sonra ağzından bir ışın atıyor. Işın ile birlikte Oden kalesi tam olarak yerle bir oluyor. Ve tabiki de bizimkilere net olarak gidiyor bu ışın. Şimdi bu haftanın merak konusundan biri bu durum. Acaba bizimkiler öldü mü diye düşünmekten çok nasıl kurtulacaklar diye merak ediyorum. Hız konusunda iyi olan iki kişi var orada. Sanji ve kadın ninja herkesi direk kaçırmış olabilir. Zaten başka açıklaması olamaz. Belki de Bepo’nun tam gücümü öğreniriz belli mi olur? Kalkan falan yapsa ne güzel olurdu he. Kaido’nun ışın attığını görünce Luffy şok geçiriyor. Bu şok yerini öfkeye bırakıyor ve ani bir hızla Kaido’nun da üstüne çıkarak ejder formundaki kafasına G3 ile yumruğu geçiriyor. Bölüm de burada bitiyor.

Tabi ki bu yumruğu herkes görüyor. Özellikle Jack, Hawkins’de görecek. Eğer Luffy yere inerse ufak bir vs olabilir ama bunun olması için çok erken. Kaido burada olmasa Shutenmaru bizim tarafımızda yer alır diğerlerini indiririz derdim de Kaido işi çok bozuyor. Luffy’i gördüğünde onu indirmek isteyecektir. Zaten Luffy ve Law’ın kalede olma düşüncesi bile acımasız bir ışın atmasına neden oldu. Bu da ikinci merak konumuz. Gelecek hafta neler olacak bakalım.

 

Yorum bırakın