Bölüm 921

Merhaba, Twitter’da açıkladığım üzere Daredevil maratonu yapacağım için yazıyı çok geç yazıyorum. Bölümü bile daha okumadım. Sadece acaba ne oluyor diye hızlıca resimlere göz atmıştım. Zaman kaybetmeden başlayalım.

Bu hafta normal bir kapak hikayesi yok. Onun yerine Tokyo Girls adı altında renkli kapağımız mevcut. Bu kapakta bazı kızlarımız endamıyla ateş ediyorlar. :D

Grup toplantısı devam ediyor. Kinemon stratejilerini anlatmaya başlıyor. Amaç geçen bölümde belirtilen festivalde adamları indirmek. Festival Wano içinde farklı bir adada gerçekleşecekmiş. Bu adada Kaido ve ekibi, Orochi ve dünya hükümetinden birkaç kişi olacak bir ziyafet verilecek. Bence burası hoş olmuş. Daracık alanda herkes ne var ne yok birbirine dalacak. Sanji, Kiku’yu etkileme peşinde. Etkileme sayesinde Kinemon’un karısının Tsuru olduğunu öğreniyoruz. Kinemon bir amblem gösteriyor bizimkilere. Bu amblem bu saldırının habercisi olacakmış. Ayak bileğinde hilal olan kişiler bunu anlayacak ve toplanacaklarmış. Kinemon adamlarından bazılarını kendine yoldaş toplamak amacıyla ülkenin çeşitli yerlerine göndermiş.  Kinemon, Franky’i Kaido’nun sarayının planlarını almak için marangozluğa, Robin’i ise Orochi’ye yaklaşmak düşüncesiyle geyşalık görevine vermiş. Sırada diğer kişilerin görevlerine geliyor. Brook, başkentteki yiyecekleri koruyacak, Nami hava teknikleri ninjutsuyu andırdığı için kadın ninja olacak, Sanji ise yemek pişirme yeteneği sayesinde kalabalıkta insanları kendine çekebilecek, Carrot ve Chopper Inu’nun yanına gidecek. Görevler kısacası bu şekilde.

Ekran Alıntısı

Giysisi olmayan herkes başına bir yaprak koyarak Kinemon’un giysi tekniği sayesinde birden giyinmiş oluyorlar. Kinemon, Nami’yi bayağı seksi bir şekilde giyindirdi. Nami ise normalde kadın ninajalar böyle mi giyinir diye sorduğunda evet yanıtını alıyor. Daha sonra herkesi görevlerinde yardımcı olmak için Kinemon başka bir kadın ninja çağırıyor. Bu kadın ninjanın neredeyse her yeri kapalı. O yüzden Kinemon, Nami’den sağlam bir tokat yiyor. :D Sanji ise o kadın ninja için güzel birini beklerken gelen kişi karşısında şoka giriyor.

Ekran Alıntısı

Yeni kadın ninjamız Sanji’ye güzellik ölümcüldür deyip bir ders vermeye çalışıyor ama anlayana tabi ki. Komediyi bir kenara bırakıp tekrar ciddileşiyoruz. Herkes ayrılmadan önce Kinemon bulmaları gerektiği üç kişiden bahsediyor. Bu üç kişi zamanında Oden’in yanında kalmış ve her biri yüz adam gücünde kişilermiş. Bunlar Ashura Doji, Kawamatsu ve Denjiro. (Geçen bölümde Ashura Doji’nin silüetini görmüştük.) Bu bilgiyi öğrendikten sonra sahne değişiyor ve Luffy’nin yiyecekleri verdiği Okobore kasabasına dönüyoruz. Luffy’nin dağıttığı yiyecekleri birileri çalıyor. Çalan kişiler gerçek Atamayama hırsızları çetesi ve ele başları Shutenmaru imiş. Burada bir parantez açalım. Geçen bölümde sırf yiyecek çaldığını itiraf ettiği için Law’ı Shutenmaru sanmıştık. Hatta bizimkiler o sözü edilen hırsız sen miydin demişlerdi bende dahil herkes Shutenmaru’nun Law olduğuna neredeyse emindik. Oda-sensei bize burada bir twist atarak aslında Law’ın olmadığını gösterdi. Ek bir parantez daha açmak istiyorum. Shutenmaru’nun kendisi geçen bölümdeki Ashura Doji’nin silüetine çok benziyor. Kafasındaki çiçeğe benzeyen şeyde dahil. Shutenmaru zamanında doğru yolu bulmuşken Oden’in ölüşünden sonra eski işlerine dönmüş olmalı. Tekrar olaylara dönelim. Shutenmaru bir yaşlı kadını öldürmeyi istiyor ve tam öldüreceği sırada Jack sahneye giriş yapıyor. Jack, Shutenmaru’ya Luffy’i soruyor ve Kaido’nun Shutenmaru’yu adamı olarak istediğini söylüyor. Shutenmaru ise cevabını Jack’i keserek veriyor.

Ekran Alıntısı

Kesmesine kesiyor ama Jack’in pes etmeye niyeti yok. Hemen geri saldırı yapmak için atılıyor. Herkes kasaba yok olacak diye korkup endişeleniyorken birden gökyüzünde tuhaf bir şey oluyor. Jack bu duruma “Neden burada?” diyerek şaşırıyor. Law ise Luffy’i acele dışarı çağırıyor. Gökyüzünde bir ejderha beliriyor. Ejderha aslında Kaido’ymuş. Kaido, Jack’ten veletleri ona getirmesini istiyor ve bölümde bu şaşkınlıkla beraber bitiyor.

Kaido’nun hemen ortaya çıkmasını herkes beklemiyordu. O yüzden yapılan planlar suya düşmüş olabilir ancak pek sanmıyorum. Yine her şey plana doğru devam edeceğini düşünüyorum. Kaido ise yeryüzüne inmeden emiri verip kaybolacağını düşünüyorum. Çok beyin yakmalı bir bilgi alamadık bu hafta sadece Kaido’ya şaşırıp kaldık. Ayrıca Kaido’nun ejder şeklinin Dragon Ball’daki Shen Long’a benzediğini de söylemem gerek. Ne de olsa Oda-senseinin hocasının ejderi. :P

Yorum bırakın